Sisälogistiikan palvelut

Alfaroc tarjoaa palveluita yritysten sisälogistiikan toimintojen ulkoistamiseen ja kehittämiseen. Haluamme tuoda asiakkaillemme joustavan mallin materiaalivirtojen liikuttamiseen ja mahdollisuuden logistiikkakustannusten tehokkaampaan hallintaan. Toiminnassamme yhdistyvät hyvä henkilöstöjohtaminen, logistiikkaprosessien tuntemus, ymmärrys logistiikan ketjusta kokonaisuutena ja sen osien vaikutus toisiinsa.

SÄÄSTÖJÄ AIKAISEKSI ULKOISTAMALLA

Logistiikkakustannukset ovat suurimpia yritysten toiminnasta syntyviä yksittäisiä kulueriä. Ulkoistamalla logistiikan toimintoja saat kiinteät kustannukset muuttuviksi ja läpinäkyvyyttä logistiikkakustannuksiin. Ulkoistettava kokonaisuus voi olla koko logistinen toimintasi tai vain osa logistista prosessia. Laskutusperuste on usein suoriteperusteinen (mm. keräilyrivi, kuutio), joten maksat vain niistä palveluista, joita tarvitset.

KOKENUT JA LUOTETTAVA LOGISTIIKAN KUMPPANI

Alfarocin palveluiden myötä saat yrityksellesi luotettavan ja joustavan yhteistyökumppanin, käyttöösi kokeneita ja ammattitaitoisia logistiikan ammattilaisia sekä monipuolisia kehitysnäkökulmia eri toimialoilta. Asiakkaitamme ovat useat omien alojensa merkittävät yhtiöt, mm. huonekalu-, tekstiili- sekä metalliteollisuuden aloilta.

KOKENUT JA LUOTETTAVA LOGISTIIKAN KUMPPANI

Ota yhteyttä ja kysy, mitä me voisimme tehdä, jotta sinä voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi.